Asigurari Medicale

Turist

Ce este asigurarea Turist ?

Nimanui nu-i place sa se gandeasca la accidente sau la imbolnaviri subite atunci cand pleaca intr-o calatorie.
Cu toate acestea, ele sunt riscuri si trebuie tratate ca atare.
Alege o calatorie linistita in afara Romaniei, cu asigurarea TURIST, un produs care te protejeaza de aceste doua evenimente neplacute.

Care sunt avantajele mele?

Sa te imbolnavesti in vacanta nu-i deloc placut, insa, daca totusi acest lucru se intampla, Generali preia prompt cheltuielile medicale si acopera tratamentul medical de urgenta.
Si pentru ca stim ca grija pentru client si pentru siguranta acestuia nu are program de la 09.00 la 17.00, in cazul in care alegi asigurarea de sanatate TURIST, beneficiezi de asistenta 24 de ore din 24.
Mai mult, daca tocmai esti pe picior de plecare si ti-ai amintit ca nu ai incheiat inca o asigurare de calatorie, la Generali primesti polita in zece minute. Printr-o simpla comanda online, platind cu cardul.

Ce altceva ar trebui sa mai stiu?

Polita TURIST se adreseaza oricarei persoane cu domiciliul stabil sau rezidenta in Romania, cu varsta de pana la 70 de ani.
In functie de zona in care calatoresti, sumele maxime despagubite sunt de 50.000 de euro pentru Europa, sau 15.000 euro pentru intreaga lume. Daca alegi o destinatie pe glob in afara de SUA, Canada sau Israel, atunci ai 30.000 de euro acoperire. In plus, pentru urgente stomatologice, acestea sunt acoperite prin asigurare in limita a 300 de euro.
Fie ca vei calatori doar peste weekend sau vrei sa faci un circuit prin lume, la Generali te poti asigura pentru o perioada minima de doua zile, in timp ce perioada maxima este de 365 de zile. Oriunde alegi sa iti petreci vacanta, stii ca prin Generali beneficiezi de asistenta medicala 24/24 h 7 zile din 7.

Pleci in vacanta cu familia sau un grup de prieteni? Atunci te asteapta reduceri tentante!
Nu uita! Poti comanda online asigurarea Turist

Comandati online


 

Xtreme

Ce este asigurarea Xtreme Adventure?

Cat mai multa adrenalina este tot ce-ti doresti de la vacanta ta. Pe doua sau pe patru roti ori pus in miscare de forta vantului, pe zapada, pe apa ori in varful muntelui, aventura este cea care-ti face planurile pentru un concediu reusit.
Cu toate acestea, cu cat un sport iti furnizeaza o doza mai mare din adrenalina pe care ti-o doresti, cu atat creste si riscul de a te accidenta.
Pentru ca Generali stie ce inseamna o vacanta perfecta pentru tine, a conceput special polita de asigurare TURIST EXTREME ADVENTURE.
Daca pasiunea ta pentru adrenalina se traduce prin rafting, windsurfing, scuba-diving, bungee-jumping, ori daca esti pasionat de motociclism, alpinism, skateboarding, de manevrarea barcilor cu motor, de off-road sau de alte sporturi asemanatoare, nu uita sa ai grija de sanatatea ta.
Trebuie sa stii ca polita TURIST XTREME ADVENTURE te asigura atat in caz de accident ca urmare a practicarii unui sport extrem, atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate. Generali desp─âgube┼čte cheltuielile medicale impuse de tratamentul chirurgical, farmaceutic, de spitalizare sau stomatologic in caz de urgenta necesar a fi efectuat pana la stabilizarea starii de sanatate, precum si cheltuielile de repatriere, care includ transportul sanitar sau repatrierea corpului in caz de invaliditate temporara/permanenta sau deces, ca urmare a unui risc asigurat survenit in perioada de valabilitate a asigurarii, in limita sumelor asigurate.

Care sunt avantajele mele?

Adrenalina ta nu cunoaste limite sau poate esti un novice in ale sporturilor extreme.
Generali s-a gandit la toate si a conceput acest produs special.
Totodata, iti oferim asistenta 24 de ore din 24, iar in cazul in care se intampla un accident, preluam prompt cheltuielile medicale si acopera tratamentului medical de urgenta.

Ce altceva ar trebui sa mai stiu?

Un an intreg, 365 de zile, in care sa practici sportul extrem care iti place atat de mult sau poate doar doua zile cu snowboardul in Austria. In ambele situatii, la Generali poti incheia o polita de asigurare TURIST XTREME ADVENTURE, pentru o perioada de minimum 3 zile si de maximum 365 de zile.Si cum dragostea de sporturi extreme nu tine cont de varsta, daca ai pana in 80 de ani, la noi poti incheia aceasta asigurare.

 

Oferte last minute

oferte last minute

Oferte early booking

oferte early booking

Rezervari Avion

Ultimele oferte