Asigurari Storno

Asigurarea de anulare a pachetelor de servicii turistice (storno)

Acest produs de asigurare are ca obiect acoperirea pierderilor rezultate ca urmare a anularii calatoriei de catre turist datorita producerii unor evenimente neprevazute (deces, boala, incendiu, furt, etc.).

Asigurarea vine in sprijinul clientilor agentiilor de turism oferindu-le protectie pentru pierderi financiare in baza contractului de comercializare de servicii turistice in cazul producerii unor evenimente imprevizibile, datorita carora calatoria nu mai poate fi efectuata.

Asigurarea STORNO acopera suma achitata de un turist pentru contractul de comercializare de servicii turistice achizitionat de la o agentie de turism, suma care nu mai poate fi recuperata de la agentie in cazul anularii calatoriei de catre turist, ca urmare a uneia din urmatoarele situatii:

  1. Decesul turistului sau al unei rude de gradul I (sot/sotie/fiu/fiica/parinte) a acestuia, avand domiciliul permanent in Romania, pana la data inceperii derularii contractului de comercializare de servicii turistice
  2. Boala grava sau accidentul turistului sau al unei rude de gradul I (sot/sotie/fiu/fiica/parinte) a acestuia, avand domiciliul permanent in Romania, numai in cazul in care implica incetarea imediata a activitatii profesionale si de orice fel, un tratament si o supraveghere medicala ulterioara si cu recomandarea de repaus la pat sau de a nu parasi domiciliul, eliberata de o institutie medicala autorizata de Ministerul Sanatatii si Familiei, cu conditia ca perioada de repaus sa includa si data inceperii Pachetului
  3. Devastarea locuintei turistului in urma unui incendiu, furt, explozii sau calamitati naturale in perioada scursa intre data incheierii contractului de comercializare de servicii turistice si data inceperii derularii contractului, dar nu mai mult de 30 zile premergatoare inceperii derularii contractului, evenimente care motiveaza prezenta la domiciliu la data inceperii contractului.

 


Turist Plus

Ce este asigurarea Turist Plus Premium?

Asigurarea de calatorie TURIST PLUS PREMIUM de la Generali este un produs complex, gandit pentru a-ti face calatoria cat mai linistita.
La Generali ai acoperita o multitudine de riscuri in limita a 50.000 de euro, astfel incat vacanta de vis sa ramana o vacanta de vis.
Cu Turist Plus Premium, Generali te protejeaza din momentul in care ai cumparat biletele, pana la intoarcerea in tara.

Ai pregatit deja vacanta si ti-a fost anulata din motive independente de tine? - ai acoperire in limita a 2.000 de euro
Compania aeriana a dat faliment, sau biletele de calatorie au fost returnate? - pentru fiecare dintre aceste riscuri ai acoperire in limita a 1.000 de euro
Plecarea din tara ti-a fost respinsa sau compania aeriana a refuzat imbarcarea ta la bord? - asigurarea acopera fiecare risc in limita a 1.000 de euro
Serviciile necoresponzatoare la bordul avionului te-au determinat sa apelezi la ingrijiri medicale? - ai si acest risc acoperit in limita a 2.000 de euro
Ai pierdut documentele, sau ti-au fost furate? - Asigurarea iti acopera 1.000 de euro pentru acest risc.

Lista de acoperiri continua: in limita a 400 de euro ai furtul,distrugerea sau pierderea bagajelor incluse, urgente stomatologice in limita a 300 de euro, precum si acoperirea pentru raspundere civila in strainatate in limita a 10.000 de euro.

Care sunt avantajele mele?

Orice s-ar intampla beneficiezi de asistenta medicala 24 din 24 de h, 7 zile pe saptamana.
Pentru ca, indiferent de durata calatoriei tale, vrem sa ne asiguram ca esti acoperit in cazul neplacerilor ce pot aparea, polita TURIST PLUS PREMIUM poate fi incheiata pentru voiaje de minimum 3 zile si de maximum 365 de zile.
In plus, Generali este alaturi de tine pentru a prelua prompt toate riscurile care pot aparea intr-o calatorie: de la cheltuieli medicale de urgenta si cheltuieli stomatologice, la anularea calatoriei ca urmare a unor evenimente neprevazute, pierderea ori deteriorarea bagajelor pana la raspunderi civile in afara Romaniei.
Plata cu cardul bancar prin internet te scuteste de drumuri inutile si iti salveaza timp, mai ales daca esti pe picior de plecare: primesti polita in doar zece minute si tot ce-ti mai ramane de facut este sa te bucuri de calatoria ta lipsita de griji.

Ce altceva ar trebui sa mai stiu?

Pentru ca, indiferent de durata calatoriei tale, vrem sa ne asiguram ca esti acoperit in cazul neplacerilor ce pot aparea, polita TURIST PLUS PREMIUM poate fi incheiata pentru voiaje de minimum 3 zile si de maximum 365 de zile.
Pentru a incheia o polita de asigurare TURIST PLUS PREMIUM, trebuie sa ai domiciliul stabil sau rezidenta in Romania si sa nu fi depasit varsta de 70 de ani.

Comandati online

Oferte last minute

oferte last minute

Oferte early booking

oferte early booking

Rezervari Avion

Ultimele oferte