Bine ati venit pe site-ul Athletic Travel - Agentie de turism.

Athletic Travel - Agentie de turism din Brasov, Romania - oferta sejururi si croaziere, excursii, cazari, transport in Grecia, Turcia, Croatia, Spania, Italia, Bulgaria, Romania si in orice alta tara din Europa si din intreaga Lume la cele mai mici preturi.

 

Doriti sa organizati o calatorie, o vacanta, un sejur, un circuit si nu stiti cum sa procedati, de unde sa incepeti ? Nu sunteti hotarati spre ce destinatie sa va indreptati, ce mijloc de transport sa alegeti, unde sa va cazati? Sunteti pe cale sa gasiti varianta optima, sa intrati intr-o lume a calatoriilor unde veti gasi raspunsuri si solutii la orice intrebare. Noi avem o singura misiune: sa va ajutam in realizarea dorintelor dvs de vacanta, pentru orice fel de program turistic, in orice parte a lumii.

Athletic Travel este o agentie de turism si evenimente cu capital integral romanesc, infiintata de un grup de profesionisti in turism cu experienta internationala de peste 10 ani, experienta acumulata in cadrul celor mai importante agentii touroperatoare din Europa.

Activitatea agentiei de turism din Brasov este specializata atat pe turismul de placere cat si pe cel de business, organizari evenimente de orice fel, etc. Prin seriozitate, creativitate si consecventa echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie, fiecare membru al agentiei de turism fiind foarte bine pregatit pentru a deveni asistentul personal in organizarea calatoriei dvs.

Asadar nu ezitati sa ne impartasiti dorintele dumneavoastra si impreuna vom incerca sa imaginam iar apoi sa organizam vacanta perfecta la care visati.


 

                                                                                     

Oferte last minute

oferte last minute

Oferte early booking

oferte early booking

Rezervari Avion

Ultimele oferte