Protectia datelor personale

Notă de informare privind protecţia datelor personale

S.C. KRAMEN&CO S.R.L., in calitate de autor, proprietar, administrator al www.avantgarde-tourism.ro , respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de rezervari si achizitionarii de bilete si servicii on-line, fiind inregistrata sub Nr. …… la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, S.C. KRAMEN&CO S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

S.C. KRAMEN&CO S.R.L.  se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.avantgarde-tourism.ro , prin efectuarea de rezervari si achizitionarea de bilete si servicii in agentia de tourism touroperatoare AVANTGARDE TOURISM,  apartinand S.C. KRAMEN&CO S.R.L., asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare (art.12)
 • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
 • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
 • dreptul de opozitie (art.15);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
 • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de S.C. KRAMEN&CO S.R.L.  in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: S.C. KRAMEN&CO S.R.L., Str. Albatrosului, Nr.3, Ap.14, Brasov, Romania.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, S.C. KRAMEN&CO S.R.L.  le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

 • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
 • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii ;
 • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
 • informatii despre promotii prin posta si telefon, e-mail, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la prodúsele agentiei de turism touroperatoare AVANTGARDE TOURISM, apartinand S.C. KRAMEN&CO S.R.L.,  sau ale firmelor partenere;
 • transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai S.C. KRAMEN&CO S.R.L.

S.C. KRAMEN&CO S.R.L.  poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale S.C. KRAMEN&CO S.R.L. si ale site-ului www.avantgard-tourism.ro ; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cind S.C. KRAMEN&CO S.R.L.  este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.avantgarde-tourism.ro implica:

 • efectuarea de rezervari on-line, achizitionarea de bilete si servicii pe site-ul www.avantgarde-tourism.ro sau prin agentia de turism touroperatoare AVANTGARDE TOURISM,   necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.avantgarde-tourism.ro sau emiterea de bilete si vouchere, in urmatoarele scopuri:

 • asigurarea serviciilor de transport, cazare etc. achizitionate de dumneavoastra;
 • facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
 • efectuarii platii on-line;
 • asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;
 • inregistrarii dumneavoastra pe site-ul www.avantgarde-tourism.ro ;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

 

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

S.C. KRAMEN&CO S.R.L.  poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

 • realizarii de rapoarte / analize;
 • realizarii de informari in scopuri proprii;
 • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de agentia de turism touroperatoare AVANTGARDE TOURISM, apartinand S.C. KRAMEN&CO S.R.L.

Oferte last minute

oferte last minute

Oferte early booking

oferte early booking

Rezervari Avion

Ultimele oferte