Rezervari online avion

Completand rubrica cerere oferta bilete de avion, agentii nostri de ticketing vor cauta pentru dumneavoastra, cu profesionalism si in cel mai scurt timp, varianta cea mai avantajoasa privind pretul si durata zborului.

Pentru mai multe detalii privind cererea ne puteti suna la 031.422.0700 / 0368.450.001 / 0728.148.080

Biletele de avion sunt de mai multe tipuri. Atunci cand calatoriti, asigurati-va ca alegeti acel tip de bilet care se potriveste cel mai bine cerintelor dvs.

Biletele de avion pot avea urmatoarele diferente:

  1. Valabilitatea: exista bilete valabile 14 zile, 1 luna, 3 luni, 6 luni sau maxim 1 an.
    Exista bilete de avion “open” sau “deschise”, ceea ce inseamna ca nu se rezerva decat plecarea, intoarcerea ramane deschisa pentru o anumita perioada de timp. In aceasta perioada de timp dvs puteti rezerva returul oricand va este convenabil, dar totdeauna cu conditia sa existe locuri in clasa de rezervare pentru care aveti biletul. Pentru a rezerva biletul de retur este necesar fie sa contactati agentia Athletic Travel fie, daca va este mai usor, sa contactati biroul companiei aeriene cu care ati calatorit din orasul in care va aflati.
  2. Tipul de calatorie: exista bilete de avion dus-intors sau bilete doar dus. In general, biletele de avion doar “dus” sunt mai scumpe decat cele “dus-intors”.
  3. Clasele de calatorie: exista 3 clase de calatorie: economic, business si first class. Acestea au insa sub-clasele lor, de aceea adeseori veti intalni chiar si 10 subclase la categoria de bilet economic, fiecare subclasa avand tariful ei. In functie de clasa aleasa, exista si o data limita pentru emiterea biletului. Exista bilete care pot fi emise dupa mai mult timp de la efectuarea rezervarii (3 zile, 7 zile, 1 luna, 2 luni) dar exista si bilete la tarife promotionale care cer emiterea la momentul rezervarii.
  4. Posibilitatea schimbarii datei/rutei este una din cele mai frecvente probleme intampinate de catre pasageri. Se intampla ca odata ajunsi la destinatie, sa doriti sa petreceti mai mult timp acolo sau sa va intoarceti mai devreme. Unele bilete de avion nu permit nici schimbarea datei de calatorie, nici anularea biletului, nici macar cu plata unor taxe. Alte bilete permit modificari/anulari, dar pentru aceasta se percep anumite penalizari, pe care le puteti afla la momentul rezervarii. Va sfatuim sa va ganditi la acest aspect in momentul in care rezervati biletul si sa solicitati consultantilor agentiei Athletic Travel sa va ofere toate detaliile legate de aceste posibilitati de schimbare/anulare.
  5. Taxele de aeroport: in afara de pretul biletului de avion, exista totdeauna si taxele de aeroport, care difera in functie de orasele prin care calatoriti si nu depind de compania aeriana. Acestea se achita la momentul emiterii biletului, si pot suferi modificari dese. Odata emis biletul de avion, nici o modificare de taxe de aeroport nu va mai afecteaza.

Oferte last minute

oferte last minute

Oferte early booking

oferte early booking

Rezervari Avion

Ultimele oferte